OM UTLEIE

INFORMASJON OM UTLEIE STORSAL OG KJØKKEN

Storsalen holder stengt fram til 29. april. Storsalen tar 50 personer.  I storsalen  er det en fem meter lang serverings/bardisk med tre kjøleskap. Vi har en liten scene (2x7m), diskokule, lydanlegg, projektor, barnestoler, stoler, bord, wi-fi, garderobe, to toaletter og rampe for rullestol. Vask av toaletter og gulv er inkludert i leieprisen.

KJØKKEN: Industrioppvaskmaskin, komfyr, tre kjøleskap, alt av bestikk, små, dype og store tallerkener, vinglass, champagneglass, likørglass, vannglass, kaffekopper, vannmugger, vaser, kjeler, stekepanner, varmeplater, kaffetraktere, tekanner og diverse kjøkkenredskaper

 Vi  tilbyr opp- og nedrigg av bord og stoler, oppvask etter selskap, rydding etter selskap. Se egen prisliste.

 

INFORMASJON OM UTLEIE LILLESAL

Lillesal holder stengt fram til 29. april.. Lillesal passer til møter og kursvirksomhet. Lokalet er ikke egnet til selskap og fest. I lokalene er det en kjøkkenbenk, oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, kaffe kopper, vannglass og wifi.  Det er to toaletter tilknyttet Lillesal. Det er 24 sitteplasser på tre bord i Lillesal.

Ved større arrangementer i Storsal fredager og lørdager har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot bookinger på Lillesal på kveldstid.

 

BOOKING AV LOKALER

Lokalene er tilgjengelige fra kl. 12 på utleiedagen. Nøkkelkode vil bli tilsendt på mail dagen før utleiedato. Nøkkelkode vil ikke bli tildelt hvis faktura er ubetalt.  Arrangementer må være avsluttet og ryddet til kl. 00.30 og alle gjester må være ute fra lokalene.  Ønsker man å leie en ekstra dag for å gjøre i stand lokalene til større selskaper koster dette 1500 kr. ekstra. Vi gjør oppmerksom på at det er 25 års-grense på selskaper med servering av alkohol. Ansvarlig leietager står som erstatningspliktig av utstyr som er ødelagt ved uansvarlig  bruk. Vask av toaletter og gulv er inkludert i leieprisen. 

Man kan medbringe mat og drikke i våre lokaler. 

 

Alle bookinger eller avtaler må gjøres skriftlig pr. mail, ingen reservasjoner av lokalet er godkjent før man har mottatt faktura. Ved avbestilling tilkommer et gebyr på 250 kr.

 

 

 

 

 

Vennligst velg kategori

Kontakt

  • Adresse

   KAMPEN BYDELSHUS
   Bøgata 21 0654 OSLO

  • Telefon

   45 91 21 13 (man. -fre. kl. 09-17)
  •  
  • E-post