OM UTLEIE

UTLEIE STORSAL OG KJØKKEN

Storsalen tar maks 50 personer.  I storsalen  er det en fem meter lang serverings/bardisk med tre kjøleskap. Vi har en liten scene (2x7m), diskokule, lydanlegg, projektor, barnestoler, stoler, bord, wi-fi, garderobe, to toaletter og rampe for rullestol. Vask av toaletter og gulv er inkludert i leieprisen.

KJØKKEN: Industrioppvaskmaskin, komfyr, tre kjøleskap, alt av bestikk, små, dype og store tallerkener, vinglass, champagneglass, likørglass, vannglass, kaffekopper, vannmugger, vaser, kjeler, stekepanner, varmeplater, kaffetraktere, tekanner og diverse kjøkkenredskaper

 Vi  tilbyr opp- og nedrigg av bord og stoler, oppvask etter selskap, rydding etter selskap. Se egen prisliste.

 

UTLEIE LILLESAL

Lillesal leies ut til møter og kursvirksomhet. Lokalet er ikke egnet til selskap og fest. I lokalene er det en kjøkkenbenk, oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, kaffe kopper, vannglass og wifi.  Det er to toaletter tilknyttet Lillesal. Det er 24 sitteplasser på tre bord i Lillesal.

Ved større arrangementer i Storsal fredager og lørdager har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot bookinger på Lillesal på kveldstid.

 

BOOKING AV LOKALER

Lokalene er tilgjengelige fra kl. 12 på utleiedagen. Nøkkelkode vil bli tilsendt på epost dagen før utleiedato. Nøkkelkode vil ikke bli tildelt hvis faktura er ubetalt.  Arrangementer må være avsluttet og ryddet til kl. 00.30 og alle gjester må være ute fra lokalene.  Ønsker man å leie en ekstra dag for å gjøre i stand lokalene til større selskaper koster dette 2500 kr. ekstra. Ved større selskaper på f. eks. lørdag booker vi ikke større selskap på fredagen og omvendt. Vi gjør oppmerksom på at det er 25 års-grense på selskaper med servering av alkohol.  Vask av toaletter og gulv er inkludert i leieprisen. 

Man kan medbringe mat og drikke i våre lokaler. 

 

Alle bookinger eller avtaler må gjøres pr. epost, ingen bestillinger av lokaler er godkjent før man har mottatt faktura og leiekontrakt. Leiekontrakt skal signeres og sendes på epost eller legges i postkassen vår på bydelshuset på utleiedagen.

Ved avbestilling tilkommer et gebyr på 250 kr.

Visning av lokaler tirsdager kl. 18- 18.30.  Visning etter avtale.

 

 

 

 

 

Vennligst velg kategori